вівторок, 17 жовтня 2006 17:35

Замість хустки молодій пов"язали чорну бандану

Автор: фото: Віталій ГРАБАР
  Подружжя Капранових після реєстрації шлюбу проїхалося центральними вулицями Львова. Свідок Олександр Луценко, 26 років, везе молоду Ірину. Ліворуч — на мотоциклі з білими хризантемами — її чоловік Дмитро
Подружжя Капранових після реєстрації шлюбу проїхалося центральними вулицями Львова. Свідок Олександр Луценко, 26 років, везе молоду Ірину. Ліворуч — на мотоциклі з білими хризантемами — її чоловік Дмитро

Львівський байкер Дмитро Капранов, 26 років, та його обраниця Ірина Рожок, 23 роки, побралися минулої п"ятниці, 13 жовтня.

Приватний підприємець Дмитро народився у Львові. Його дружина — PR-менеджер оператора мобільного зв"язку "Білайн" Ірина — приїхала зі Старокостянтинова Хмельницької області. Молодята познайомилися п"ять років тому на тренуванні з рукопашного бою. Одружилися лише з третього разу. Попередні дві спроби — теж у п"ятницю, і теж 13-го числа — були невдалими: наречена в останній момент тікала з-під вінця.

— Ми тоді не були певні, чи варто одружуватися, а тепер твердо вирішили — пора! — зізнається Ірина. — Родичі були шоковані нашим рішенням — брати шлюб у такий день і спосіб, але зрештою змирилися і не протестували. А от друзі гаряче підтримали, особливо байкери.

До РАГСу молодята їхали на мотоциклах. Перехожі дивувалися з незвичного кортежу: Ірина у білій весільній сукні з фатою за спиною у свідка, поруч на байку з білими хризантемами — наречений з відеооператором, за ними — 20 мотоциклів зі стрічками.

Працівники РАГСу довго не могли оговтатися, коли байкери виїхали на сходинки Палацу урочистостей.

— Ну хто піде у п"ятницю одружуватися? Ми знали, що самі будемо, — каже Ірина. — Жіночка, яка вела церемонію, ледь не плакала.

Після реєстрації шлюбу молодята поїхали фотографуватися у старе місто. Ходили площею Ринок, Вірменкою, вулицями неподалік від університету Франка — знімкувалися біля кожного 13-го будинку.

Весільну забаву для гостей влаштували у Свіржі, що за 17 км від Львова. У четвер ввечері поблизу старовинного Свірзького замку XVII ст. розбили шатро. На столах — по-простому: пляшки з самогоном і пивом, тарелі з шашликами і салатами, хліб.

— Музика була різноманітною — від класичної та народної до панк-року. Ми спеціально намагалися організувати весілля "шиворіт-навиворіт", — сміється Дмитро. — Не так традиційно, коли всі наїдаються від пуза — і вже годі рушити з місця. Здається, сподобалося всім — забавлялися аж до світанку.

— А свекруха мало волосся собі не повисмикувала, коли мені замість хустки чорну байкерську бандану з орлом пов"язувала, — Ірина злегка червоніє. — Але як весілля — то весілля.

Свого житла молодята не мають, винаймають квартиру у Львові. У понеділок Дмитро відвіз дружину Ірину на роботу власним мотоциклом.

— Чоловік обіцяв купити якийсь і мені, — каже Ірина. — У нього зараз перероблена "емтешка" — нічого "рідного" в ній не залишилося.

Зараз ви читаєте новину «Замість хустки молодій пов"язали чорну бандану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі