середа, 15 березня 2006 17:41

За сімейною традицією народила трійню

У Львові вдруге за цей рік народилася трійня — дві дівчинки та хлопчик. Поповнення в сім"ї Лесі та Степана Северів. Жінка, доки не пішла в декрет, працювала на швейній фабриці, її чоловік — на приватному підприємстві.

Малята з"явилися на світ у регіональному перинатальному центрі, що на вулиці Джорджа Вашингтона. Народилася трійня упродовж півгодини. Найбільше важить хлопчик — 2200 г, дівчатка менше — 1700 та 1500 грамів. Пологи були передчасними, тому малята залишилися в інкубаційному   відділенні лікарні. У родині Север вже підростає п"ятирічний син Олег.

— Народження одночасно трьох дітей перейшло у спадок по татовій лінії, — розповідає 30-річна породілля. — У мене тато, татова мама та татова бабця із двійнят. Але завжди думала, що двійню у родині народить хтось інший, а не я.

Сім"я поки що не може вирішити, куди везти дітей. До цього часу Севери мешкали у трикімнатній квартирі разом з батьками та з сім"єю сестри. Тепер в 11-метровій кімнаті місця на шістьох — замало. Придбати ж нове помешкання сім"ї не по кишені.

Зараз ви читаєте новину «За сімейною традицією народила трійню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі