середа, 25 квітня 2007 07:09

Володимира Шостака затоптав розлючений бик

Дві автоматні черги випустили в оскаженілого 700-кілограмового бика міліціонери Іваничівського райввіділу Волинської області. На пасовищі за селом Петрове розлючена тварина вбила свого господаря, 61-річного Володимира Шостака.

Військовий пенсіонер хазяйнував із 22-річною донькою Юлею на хуторі за селом. Суботнього вечора порався біля свиней, потім пішов на пасовище по худобу. Минуло кілька годин — ані господаря, ані биків. Стривожена донька пішла шукати батька.

На луці дівчину збив із ніг здоровенний бик. Перелякана Юля побігла в село до родичів. Удосвіта селяни навідалися на хутір. Хазяїна досі не було вдома, а навколо хати топтався розлючений бик. Чоловіки відбивалися від тварини вилами. Тим часом на пасовищі жінки знайшли знівечене тіло Володимира. Викликали міліцію.

— Коли приїхали оперативники, бик кидався на все, що рухається. Довелося пристрелити з табельної зброї, — каже начальник Іваничівського райвідділу міліції Віталій Король, 39 років.

П"ять років тому армійський офіцер-пенсіонер Володимир Шостак повернувся з донькою із Санкт-Петербурга на рідний хутір. Доглядав стареньку матір, доки та не померла. Обзавівся господарством, птицею та худобою. У селі його знали добрим господарем. Особливо чоловік вихвалявся своїми трьома биками по п"ять-сім центнерів кожен.

Поховали Шостака на сільському цвинтарі поряд із могилою матері. Ветеринари дослідили кров бика на сказ. Експертиза засвідчила, що тварина була здоровою.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Шостака затоптав розлючений бик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі