пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Водії розкуповують автоколонки "Пролоджи"

Американськими акустичними системами для автомобілів "Пролоджи" у Львові торгують три місяці. Найдешевша пара коштує 119 грн.

— Сьогодні найпопулярніші акустичні системи серії "Компетишен", — розповідає бренд-менеджер "Пролоджи" Сергій Кульбовський, 34 роки. — Купують їх тому, що ціна невисока, але системи якісні. Ці колонки дають гарний звук. Баси глибокі й сильні, середина яскрава та чітка, при цьому високі частоти не ріжуть слух.

— Із серії "Компетишен" найшвидше розходяться акустичні системи CX 1323. Коштують 170 гривень. Це дві компактні, зручні колонки діаметром 13 сантиметрів, — показує на вітрину продавець-консультант гіпермаркету "Шок" Петро. — Максимальна потужність — 120 ват. Найдешевші колонки CX 1023 по 119 гривень уже розкупили.  

Продавець розповідає: колонки "Пролоджи" найчастіше купують 30–35-річні чоловіки.

— Водії цього віку не женуться за суперзвуком, а хочуть, щоб колонки не спотворювали музику, — додає консультант.

— Якщо потрібно, щоб у машині грала музика, то "пролежні" можна обирати, не боячись, — каже водій "тойоти" Андрій Грабовець, 32 роки. — Коли "Пролоджи" виходили на ринок, це була дорога якісна апаратура. Тепер пропонують і дешевші моделі. У мене стоїть система СХ-5.2С цієї марки. Віддав за неї 50 доларів. Вона розрахована на 200 ват, але на повну потужність я вмикаю, коли один у машині, бо дружина не витримує.

— Дорогими акустичними системами "Пролоджи" часто користуються на змаганнях з автозвуку, — розповідає суддя міжнародної федерації автозвуку 40-річний Віталій Омелян. — Але лише у класі, де вимірюємо тиск звуку. Аудіосистеми цієї компанії займають призові місця. А ось в іншій категорії, де важливіша якість звуку, цей американський бренд програє. Говорю про дорогі установки — дешевими професіонали не користуються.

Аудіосистеми продають у гіпермаркеті "Шок". На автоколонки не дають гарантії.

Зараз ви читаєте новину «Водії розкуповують автоколонки "Пролоджи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі