четвер, 22 червня 2006 23:21

Весілля їхало на мотоциклах

На весілля 25-річного водія маршрутки Романа Костика із 20-річною Іриною Ізбянською приїхали 20 місцевих байкерів і ще четверо з Німеччини. Весільна пара та кортеж гостей на мотоциклах зробили три урочисті кола навколо Майдану Волі, що в центрі Тернополя.

Роман очолює місцевий байкерський клуб "West Fors", працює водієм маршрутки. З Іриною познайомився на роботі — дівчина пізно поверталася із салону краси "Естет", де працює перукаркою. Через рік побралися.

— Тепер я теж стану байкером і не відпускатиму його від себе. Їздитиму лише з Романом, — каже щаслива молода.

Вінчалася пара в невеличкій церкві у селі Велика Березовиця під Тернополем. Батьки молодої поставилися до захоплення зятя із розумінням. Священик у промові повчав, щоби подружжя не ризикувало на дорозі.

Байкери привітали молодих лише після того, як ті розписалися і сфотографувалися з родичами. Німецькі гості постійно телефонували додому — цікавилися новинами футбольного чемпіонату.

Весілля гуляли в ресторані тризіркового готелю "Галичина". Через три дні молодята поїхали у весільну подорож до Одеси — на зліт байкерів.

Зараз ви читаєте новину «Весілля їхало на мотоциклах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі