вівторок, 15 травня 2007 07:07

Валентину Козачук зарізав рідний брат

31-річну Валентину Козачук із села Зоря Рівненського району зарізав 35-річний брат Віктор. За годину до того родина закінчила садити картоплю.

— Віктор кається, що в усьому винна горілка. Він не мав постійної роботи і часто зловживав спиртним. Того вечора після городу Козачуки випили півтора літра горілки і три літри пива на чотирьох, — розповідає виконувач обов"язків прокурора Рівненського району Юрій Мельник, 32 роки.

Коли батьки пішли спати, Віктор на повну гучність увімкнув телевізор і ліг на диван. Валентина попросила брата вимкнути приймач, аби не розбудити дітей. П"яний Віктор вдарив сестру кухонним ножем у груди. Валентина ще встигла покликати на допомогу матір і померла на підлозі.

Телефону в хаті Козачуків немає, тож Віктор побіг викликати "швидку" до сусідів. Доки лікарі їхали, сидів біля мертвої сестри. Коли тіло забрали, чоловіка відвіз міліцейський "уазик".

— Віктора тримають під вартою. Батьки відмовилися найняти йому адвоката, не принесли харчів та одягу, — каже Мельник. — Сам чоловік зізнався, що неодноразово погрожував убити сестру.

У Валентини залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Зараз ви читаєте новину «Валентину Козачук зарізав рідний брат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі