пʼятниця, 11 квітня 2008 07:05

Валентин Гребенчук намагався кинутися з моста

Пізно ввечері 8 квітня житель Чернівців Валентин Гребенчук, 22 роки, заліз на труби теплотраси під 17-метровим мостом через річку Прут на вул. Гагаріна. Вирішив вкоротити собі віку.

Ані з медиками, ані з правоохоронцями Валентин спілкуватися не захотів. Двоє рятувальників у жилетах і з мотузками причалили човном до берега під мостом. Рятувати чоловіка пішов майор служби цивільного захисту Вадим Водзинський, 32 роки.

— У міліціонера взяв наручники, щоби в разі чого прищепити до себе чоловіка й витягнути його на берег, — розповідає офіцер. — Переліз через парапет, сів біля нього, розговорилися. Нарікав, що немає грошей, особисте життя не склалося. Через 20 хвилин він ніби погодився повернутися на берег. Зробили кілька кроків до медиків, та він злякався і рушив назад. Послухався, лише коли пообіцяв відвезти його додому в оперативній машині із сиреною.

Свого слова Вадим Водзинський дотримав. За Валентином Гребенчуком нині наглядають психологи.

Зараз ви читаєте новину «Валентин Гребенчук намагався кинутися з моста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі