середа, 12 вересня 2007 07:13

Валентин Денищич утопився в машині

Житель села Переброди Дубровицького району Рівненської області Валентин Денищич, 18 років, минулої суботи опівночі на великій швидкості з"їхав зеленою "нивою" у рів із водою і перекинувся. Односельці встигли врятувати його товариша і двох дівчат. Валентина витягли мертвим.

— Із води у рові глибиною два метри виглядали тільки колеса машини. Коли дістали Денищича, він уже не дихав. Напевно, хлопець травмувався й одразу захлинувся, — розповідає 26-річний секретар Перебродівської сільської ради Мирослава Гребіневич.

У Перебродах про Валентина відгукуються добре. Кажуть, що парубок мав спокійний характер, був працьовитим. Виріс у набожній родині, не пив. Їздив на будівництво в Росію. Торік на зароблені гроші купив машину. Жив із батьками-пенсіонерами. Денищичі тримали коня, корову, свиней, обробляли понад 1 га землі. Восьмеро старших братів і сестер мають свої сім"ї та мешкають окремо.

Валентина ховали наступного дня всім селом.

Зараз ви читаєте новину «Валентин Денищич утопився в машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі