вівторок, 03 липня 2007 07:09

Ужгородці не пускали будівельників на роботу

Близько сотні мешканців мікрорайону Новий в Ужгороді вийшли минулої п"ятниці на вул. Легоцького, протестуючи проти забудови території дитячого майданчика між багатоповерхівками.

Будівельники зранку почали готувати майданчик до робіт, постинали дерева. Обурені мешканці навколишніх будинків вийшли сваритися. Щоби не дійшло до бійки, хтось викликав на Легоцького міліціонерів. За дві години з"ясувалося, що  будівельники мають усі дозволи на зведення п"ятиповерхівки. Городяни мовчки розійшлися.

— На останній сесії Ужгородської міської ради за головування мера Віктора Погорєлова земельну ділянку площею у 21 сотку передали в оренду на сім років фірмі "Терен-Торг", — розповів прес-секретар міського голови Олег Подебрій, 36 років. — Усі документи узгоджені й підписані за чотири дні до виборів 26 березня. Якими мотивами керувалися, створюючи такі швидкісні умови, можна тільки здогадуватися.

Зараз ви читаєте новину «Ужгородці не пускали будівельників на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі