субота, 05 липня 2008 07:06

У перегонах розбилися два мотоциклісти

На автотрасі Луцьк-Рівне поблизу села Звірів на Волині від лобового зіткнення загинули жителі сусіднього села Гаразджа 22-річний Анатолій і його одноліток Віталія.

Чоловіків знайшли у вівторок на світанку. Понівечені тіла розпласталися на асфальті за 10 м одне від одного. При дорозі лежали їхні розбиті мотоцикли "іж" та "мінськ". Працівники "швидкої" засвідчили: потерпілі загинули миттєво через потужне зіткнення головами, переломи грудних кліток.

— Мотоциклісти протаранили один одного на швидкості сто кілометрів, — каже 35-річний Віктор Главічка з обласного ДАІ. — Аварія трапилася на порожній трасі.

Правоохоронці припускають, що чоловіки влаштували нічні перегони. О п"ятій ранку вони виїхали на мотоциклах за село. Для гонок вибрали недобудоване шосе, що межує зі швидкісною трасою на Рівне. За слідами від протекторів шин інспектори з"ясували — чоловіки зробили кілька стартів. Імовірно, саме зустрічний швидкісний заїзд став останнім.

— Село шоковане трагедією. Загиблі з поважних сімей, захоплювалися спортом і машинами, — каже Піддубнівський сільський голова Віталій Гірський, 40 років.

Анатолій служив у військовій частині. Півроку тому одружився, дітей немає. Віталій працював в енергетичній компанії. За місяць мав оженитися на односельчанці.

Зараз ви читаєте новину «У перегонах розбилися два мотоциклісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі