субота, 08 грудня 2007 07:07

У львів"янина відібрали 110 тисяч доларів

У четвер уранці на вул. Короленка на 36-річного львів"янина Костянтина напали троє грабіжників і забрали сумку зі $110 тис.

— Сам пограбований повідомив міліціонерам про розбій, — розповідає Ігор Кравчук із Центру зв"язків із громадськістю обласного управління міліції. — Біля десятої ранку ВАЗ-2109 бежевого кольору загородив дорогу Костянтиновому авто "Мітцубісі Спайстар". Із машини вийшли троє чоловіків у камуфляжній формі. Обличчя сховали під масками. Предметом, схожим на пістолет, вони розбили вікно в іномарці з боку водія, забрали гроші. Потому сіли у свою машину й утекли. Тілесних ушкоджень постраждалому не завдали.

Правоохоронці відразу розробили оперативний план "Перехоплення". Шукати зловмисників почав увесь особовий склад Личаківського райвідділу та кілька патрульних екіпажів ДАІ. За півгодини в парку поблизу кінцевої зупинки трамвая N2 на вул. Пасічній міліціонери знайшли обгорілу "дев"ятку". Слідчі встановили, що авто викрали у вересні 2007-го. Грабіжників шукають.

Зараз ви читаєте новину «У львів"янина відібрали 110 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі