неділя, 18 березня 2007 17:50

У Кондратюка на риболовлі зупинилося серце

Минулої середи ввечері 56-річний Петро Кондратюк із села Буща Здолбунівського району Рівненської області наставив у річці Збитинка сітки на рибу, а о шостій ранку пішов перевіряти їх. Сів у дерев"яного човна, виплив на середину водойми. В цей час у чоловіка прихопило серце, він перехилився через борт і впав у воду.

— Порожній човен зауважили односельчани-рибалки. А поруч у воді лицем донизу лежало чиєсь тіло, — розповідає 48-річна Надія Кондратюк, бухгалтерка Бущівської сільради. — Чоловіки побігли до нас, покликали голову й міліціонерів. Разом витягнули Петра з води.

Селяни розповідають, що останнім часом Петро постійно скаржився на сильний біль у грудях, але казав, що минеться. Рибалив завжди сам.

— У селі тисяча душ живе, роботи нема, працюють тільки школа, дитячий садок і сільрада, — каже Надія Кондратюк. — Хто може — їде на заробітки. Решта пораються по господарству та ходять на річку, щоб хоч риби на юшку наловити.

Неодружений Петро працював у будівельній бригаді. Мешкав із 84-річною матір"ю в старій дерев"яній хаті. Після смерті Кондратюка пенсіонерку доглядатимуть дві доньки, які живуть у Здолбунові.

Зараз ви читаєте новину «У Кондратюка на риболовлі зупинилося серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі