четвер, 08 травня 2008 07:15

У британця випустили три кулі

Уранці 3 травня на почесного президента Федерації покеру України громадянина Великої Британії 56-річного Гері Боумена у Львові вчинили замах.

Боумен прибув із Великої Британії на Міжнародний турнір на Кубок "Весна-2008", який тривав із

1-го по 4 травня. У суботу до його квартири завітав незнайомець.

— Я почув дзвінок у двері, відчинив їх, — розповідає Боумен. — Чоловік сказав, що має для мене пакунок із Києва, потрібно розписатися про отримання. Зайшов за мною.

Нападник приставив до голови британця пістолет і наказав лягти на підлогу. Друг Гері, який ночував у нього, кинувся на незнайомця. Той вистрелив чотири рази. Три кулі потрапили Боумену в бік і пахву.

Життєво важливі органи в потерпілого не пошкоджені. Правоохоронці склали фоторобот нападника. Утікач залишив пакет із коробкою цукерок, шампанським та листівкою, загубив мобілку.

— Замах на Боумена може бути пов"язаний з його професійною діяльністю. Припускаємо, що це тиск з боку опонентів федерації, — зауважує Діана Юраш із Федерації покеру. — Або ж особиста помста колишніх партнерів чи звичайне пограбування.

"Федерація покеру України" була заснована 2007 року. У Львові вона має штаб-квартиру.

Зараз ви читаєте новину «У британця випустили три кулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі