вівторок, 06 березня 2007 18:18

Торговців городиною хочуть прибрати з тротуарів

Шевченківська райадміністрація Львова зобов"язала директорів ринків "Збоїщанський", "Тополя-1", "Ряснянський" та "Старий ринок" виділити біля базарів місця для торговців городиною.

— Можемо розмістити десятьох таких продавців, — розповідає 50-річна Любов Мудрак, адміністратор міні-ринку "Тополя-1" на вул. Мазепи. — Наш ринок розрахований на 60 місць. Зараз офіційно є 40–50 постійних продавців, а на тротуарах — іще 20.

За метр площі на базарі залежно від продукції треба заплатити 0,5–1,5 грн. Торговці з тротуарів продають на ринку два-три дні, а потім знову повертаються на хідники, де торгівля йде іде краще. Що тепліше на вулиці, то більше вуличних продавців.

— Людям із села ніде стояти, — продовжує Любов Мудрак. — Ми вже написали лист у департамент економічної політики, щоб дозволили поставити для них біля базарів столи шириною метр. Інакше вони займають півтора-два метри території.

Зараз ви читаєте новину «Торговців городиною хочуть прибрати з тротуарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі