четвер, 06 грудня 2007 07:01

Тарас Галамага вертався за парасолею

1 грудня в селі Заболотці Бродівського району Львівської області поховали поблизу могили матері регулювальника, працівника шляхобудівної фірми "Онур" 24-річного Тараса Галамагу.

О п"ятій годині ранку Тарас зі співробітниками сів у службовий автобус. Коли проїжджали поблизу села Новий Милятин Буського району, Галамага попросив водія зупинитися. Декілька днів тому він чергував на об"єкті в тому селі й забув парасолю.

На трасі Київ—Чоп його збив КамАЗ. Тарас помер у Буській центральній райлікарні.

— У нього все лице було пошматоване, — розповідає 22-річна сестра Галамаги, Олександра. — А я ніби відчувала, що та робота не принесе братові добра. Просила, аби він звільнився, та Тарас і слухати не хотів. "Новий телевізор ще треба купити", — казав він востаннє.

Півтора року тому в Тараса та Олександри померла мама. Батько, 74-річний Роман Галамага, переніс інсульт. Нині він перебуває в Заболотницькій лікарні. Про загибель сина не знає.

— Татові поки нічого не казали, я до нього в чорній хустині не ходжу, — продовжує Олександра. — Та він щось відчуває. Постійно скаржиться, що йому жахіття сняться.

Зараз ви читаєте новину «Тарас Галамага вертався за парасолею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі