вівторок, 05 лютого 2008 07:13

Степан Корнюк розводив кролів

30 січня у селі Торговиця Городенківського району Івано-Франківської області поховали 59-річного Степана Корнюка. Він отруївся димом у власному будинку.

— Усе трапилося вночі. Якби вдень, люди могли б його врятувати, — впевнений секретар Торговицької сільської ради Микола Стефанюк. — Якби хата горіла, було б видно, а так він втравився димом. Вікна у кімнаті почорніли.

Пожежники припускають, що займання сталося через перегрів печі у літній кухні. Господар узимку там ночував.

Степан Корнюк жив сам. Дружина Ірина 11 років тому виїхала до Італії на заробітки. Син загиблого Степан працював на будівництві в Одеській області, навідував батька п"ять років тому.

— Господарства він не тримав, тілько кріликів зо п"ять мав, любив їх, — розповідає Микола Стефанюк. — Був безробітним. Перебивався по людях, улітку худобу чужу пас, городи допомагав обробляти. Хороший чоловік був, роботящий.

Степан Корнюк усе життя працював будівельником, підробляв сторожем у колишньому колгоспі ім. Леся Мартовича.

Ховали Корнюка син та далекі родичі. Прощалася з батьком і позашлюбна донька, яка живе з сім"єю у присілку Торговиці. Дружина на похорон не встигла повернутися із закордону.

Зараз ви читаєте новину «Степан Корнюк розводив кролів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі