середа, 12 липня 2006 18:21

Секретар міськради виламав двері

Секретар міськради виламав двері

Секретар Тернопільської міськради попереднього скликання Євген Бартків, 51 рік, за допомогою дриля, молотка та долота відкрив двері свого службового кабінету в мерії.

— Я з 9 червня не можу потрапити на робоче місце, бо не маю ключів, — поскаржився Євген Бартків. — Ні я, ні новий мер Роман Заставний, ані депутати нового скликання не можуть приступити до роботи.

Євген Бартків наголошує, що, поки триває судова тяганина між колишнім мером Тернополя, 56-річним Богданом Левківим, і новим мером, 33-річним Романом Заставним, закон покладає обов"язки міського голови на секретаря ради. Тому у вівторок зранку Бартків звернувся до колишнього мера Богдана Левківа по ключі від свого старого кабінету.

— Я нічого не знаю, — сказав мер. — Ключі до недавнього часу були в невідомих осіб. Навіть я працював у кабінеті свого заступника.

Тоді секретар ради Євген Бартків рушив до своїх дверей. Хтось приніс йому столярські інструменти. Бартків власноруч півгодини копирсався в замку. Врешті викрутив осердя й відчинив двері. Присутні депутати заплескали у долоні.

На робочому місці секретар ради провів усього годину. Ополудні зібрався й подався у справах. До вечора його в мерії не бачили.

Зараз ви читаєте новину «Секретар міськради виламав двері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі