субота, 17 травня 2008 07:04

Руслана Калгушкіна вбила п"яна компанія

Міліціонер 35-річний Руслан Калгушкін із села Руські Комарівці Ужгородського району Закарпаття помер від побоїв п"яних чоловіків.

— З 2005 року Руслан працював у батальйоні внутрішніх військ, — розповідає сільський голова Руських Комарівців Віталій Білак. — Чоловік бував на нічних патрулюваннях, охороняв громадський порядок у місті. 26 березня його структурний підрозділ відзначав професійне свято. Увечері Руслан із друзями зайшов пограти на більярді в один із клубів Ужгорода. Там його впізнала компанія п"яних чоловіків: одного з них Калгушкін затримував колись за скоєння правопорушення.

Спершу чоловіки сварилися, а згодом п"яна компанія накинулася на міліціонерів. Руслана Калгушкіна відвезли до лікарні. Через півтора місяця він помер, не прийшовши до тями. Колега вижив.

За кілька днів після смерті Руслана раптово помер і його 30-річний брат.

У Руслана Калгушкіна залишилася дружина 31-річна Світлана та четверо дітей — 13-річний Руслан, 10-річна Даніела, 4-річний Марк і Ростислав, 3 роки.

Проти чоловіків, які побили міліціонера, прокуратура міста порушила кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Руслана Калгушкіна вбила п"яна компанія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі