пʼятниця, 28 грудня 2007 07:13

Руслан Федуня відчував близьку смерть

Уранці 25 грудня у придорожньому кюветі неподалік митного переходу "Краковець", що на Львівщині, перехожі знайшли розчавлене тіло Руслана Федуня, 33 роки. Чоловік жив у місті Новояворівськ Яворівського району Львівської області.

О восьмій годині Руслан поїхав на автосервіс за відремонтованим власним автомобілем. Планував податися до Польщі на заробітки. За годину до Федунів зателефонували працівники Яворівського райвідділу міліції й повідомили, що мертвого Руслана знайшли при дорозі. Водій вантажного "мерседеса", що збив Федуня, скинув тіло в кювет і втік із місця пригоди. Нині його розшукує міліція.

— Я би все пробачила, — говорить мати загиблого Ярослава Федунь, 59 років. — Нехай би завіз мого сина до лікарні. Навіть якби мій син там помер, я би знала, що водій хотів його врятувати.

Федунь розповідає, що Руслан передчував лихо.

— Він хотів ще раз з"їздити до Польщі, привезти продуктів на свята, — веде далі жінка.— Але два тижні тому прийшов до мене і ні з того, ні з сього сказав: "Мамо, як помру, не робіть великих поминок".

У Руслана залишилася 29-річна дружина Іванна та донька Оксана, 11 років.

Федуня поховали 27 грудня в Новояворівську.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Федуня відчував близьку смерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі