пʼятниця, 06 липня 2007 07:14

Роман Климчук добу просидів на горищі

Мешканець села Четвертня Маневицького району Волинської області Роман Климчук, 9 років, заховався від батьківського гніву на горищі. Хлопця знайшли правоохоронці.

Напередодні до Климчуків навідалася родичка із сусіднього райцентру Рожища. Роман зазирнув у її сумку — хотів подивитися на мобільний телефон. Із гаманця витягнув 7 грн. Гроші показав бабусі — похвалився, що купить усім морозива. Пенсіонерка пообіцяла розповісти про крадіжку матері. Переляканий хлопець утік на горище.

— Мама прибігла заплакана наступного ранку, — розповідає голова сільради Степанія Підвальна, 43 роки, — каже, пропав хлопець. Я порадила їй викликати міліцію з району, бо ж дитина! Приїхало три машини правоохоронців.

Хлопця шукали коло річки Любави, місцевих ставків, у рівчаку. Кілька пошукових груп із учителів та учнів сільської школи розбрелися околицями. Після обіду міліціонери залізли на горище і знайшли Романа між старим шматтям і коробками.

Малий розповів, що злякався спочатку батькового гніву, а потім боявся міліціонерів.

32-річний Іван і 29-річна Наталія Климчуки працюють заготівельниками молока для товариства "Ковельмолоко". У Романа є 6-річна сестра Тетяна.

Зараз ви читаєте новину «Роман Климчук добу просидів на горищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі