пʼятниця, 21 грудня 2007 18:22

П"ятирічного хлопця шукали 200 міліціонерів

Лише за добу знайшли 5-річного Ярослава з Рівного, який у середу пішов з дому. Хлопець мешкає з бабусею у будинку в провулку Робітничому.

Того дня Ярослав бавився на вулиці, а потім несподівано зник. Жінка похопилася онука опівдні. Оббігала всіх сусідів, але дитини ніхто не бачив. Лише тоді подзвонила в міліцію.

— Підняли весь особовий склад, на пошук кинули 200 чоловік, — розповідає начальник міськвідділу міліції Віталій Чубаєвський, 32 роки. — А знайшли Ярослава аж за сім кілометрів від Рівного — у селі Понебель. Як він туди добрався, невідомо.

Хлопчик прибіг в село до дядька. Той був випившим і не здогадався, що Ярослав утік з дому. Чоловік нагодував племінника і залишив у себе.

— Дитину знайшли у четвер о дев"ятій ранку. Але чи повернемо додому — це питання, — каже Чубаєвський. — Батька у Ярослава немає. Мати перебуває у місцях позбавлення волі. Бабуся — офіційний опікун, зловживає спиртним.

Ярослава обстежили педіатр і дитячий психолог. Стан хлопчика нормальний. Нині він у міліції. Додому повертатися не хоче.

Правоохоронці збираються порушити справу про позбавлення бабусі опікунства.

Зараз ви читаєте новину «П"ятирічного хлопця шукали 200 міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі