вівторок, 20 листопада 2007 07:11

П"яний дальнобійник проривався через кордон

Дальнобійник Юрій, 43 роки, із міста Хуст Закарпатської області прорвався через лінію державного кордону в пропускному пункті "Тиса". Чоловік намагався без черги потрапити до Угорщини.

— Вантажівка "вольво" довго стояла, очікуючи на митний контроль, — розповідає прес-секретар Чопського прикордонного загону Василь Ярмолюк. — Потім раптово виїхала й подалася у бік Угорщини. За три метри від лінії державного кордону перед автомобілем розгорнули "Кактус". Коли водій вийшов до прикордонників, стало зрозуміло — п"яний. Дальнобійник пояснив, що набридло чекати в черзі.

Вантажівку оглянули. Вона була порожньою: чоловік їхав до Угорщини за замовленим товаром. Юрія затримали за непокору вимогам прикордонного наряду.

Двома днями раніше прикордонники там же затримали п"яного дальнобійника, який повертався з Угорщини додому з товаром. Чоловік зігнорував вимоги і протаранив шлагбаум пропускного пункту.

Зараз ви читаєте новину «П"яний дальнобійник проривався через кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі