пʼятниця, 30 листопада 2007 07:12

Провідників нелегалів засудили умовно

Володимир-Волинський міський суд Волинської області засудив п"ятьох провідників нелегальних мігрантів. Вони отримали від 3 до 5 років умовно за намагання переправити через українсько-польський кордон групу в"єтнамців за $10 тис.

На лаві підсудних опинилися жителі  прикордонних сіл Володимир-Волинського району. Керував ними 35-річний Юрій Бабенков із райцентру. Наприкінці серпня він переховував у сільській хаті брата Романа п"ятьох в"єтнамців. Готував нелегалів до форсування прикордонної ріки Західний Буг. Із кожного взяв по $2 тис. Спільники орендували дві іномарки, надувний човен і водолазний костюм. За день до перетину кордону оперативники УСБУ заарештували нелегалів.

— Підозрювані співпрацювали зі слідчими й на суді визнали свою провину, — каже голова Володимир-Волинського райсуду Надія Пікула, 40 років. Ватажок банди Юрій Бабенков отримав п"ять років умовно, решта — по три. Суд урахував, що підсудні досі не порушували закон і виховують малолітніх дітей.

Зараз ви читаєте новину «Провідників нелегалів засудили умовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі