четвер, 13 травня 2010 20:31

Презентували підручник китайської мови для дітей

Близько 50 виробників товарів і послуг для дітей взяли участь у першій виставці-ярмарку "Дитячий світ" у львівському Палаці спорту "Україна" 6–9 травня.

— Половина наших учасників — українські виробники, — розповідає Юлія Новікова, 26 років, керівник виставки. — Ми намагалися влаштувати не тільки імпровізований ярмарок, а й максимально наситити розважальну програму. Протягом трьох днів у палаці спорту відбувалися дитячі покази одягу, навчання малечі віком від 3 років англійської мови, курси хореографії, циркове шоу. Родзинкою свята став показ слінгів молодими мамами і татами.

На виставці презентували перший підручник китайської мови для дітей. Найцікавішим експонатом секції "Салон ігор та іграшок" стала машина "Панда контейнер", яка отримала золоту медаль на конкурсі "Краща іграшка року в Україні".

— Ми просили усіх виробників надати сертифікати на свою продукцію. Тут представлені тільки екологічно чисті товари, — додає 55-річна Рената Іваницька, президент компанії "ГалЕкспо". — Виставка стала окрасою Дня міста у Львові. Адже заходи в центрі були розраховані на дорослу аудиторію. У нас же знайшли багато цікавого дня себе дітлахи та їхні батьки.

Виставку-ярмарок "Дитячий світ" планують проводити щороку.

Зараз ви читаєте новину «Презентували підручник китайської мови для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі