понеділок, 09 липня 2007 07:06

Голову Горохова заарештували за хабар

Минулого вівторка бійці Державної служби боротьби з економічною злочинністю перекрили службовим автомобілем дорогу перед легковиком міського голови Горохова Волинської області. 33-річного мера Віктора Семенченка витягли з-за керма за сто метрів від міськради.

Його звинуватили в отриманні хабара й закували у кайданки.

— Семенченка затримали з 9 тисячами доларів. Гроші йому передав підприємець із іншої області за виділення земельної ділянки площею 3 гектари під забудову, — каже прес-секретар обласного прокурора Жанна Воробйова. — Прокуратура області порушила кримінальну справу.

Подейкують, що напередодні до Горохова прибув підприємець із Харкова, який хотів побудувати в місті швейну фабрику. У вівторок перемовини продовжилися в легковику мера.

Разом із Семенченком у машині був головний архітектор Горохівського району Микола Ступачинський. Обох повезли у луцький СІЗО. Через кілька годин Ступачинського відпустили — у справі Семенченка він проходить як свідок.

Два тижні тому в Тернопільській області за хабарництво затримали міського голову Зборова 46-річного Миколу Надозірного.

Зараз ви читаєте новину «Голову Горохова заарештували за хабар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі