середа, 25 квітня 2007 07:15

Поляк сховав валюту в банці шоколадного крему

26-річний Ян намагався у неділю провезти через український кордон валюту та наркотик гашиш. Контрабанду в його вантажному мікроавтобусі виявили прикордонники Чопського загону на Закарпатті.

Багажний відсік "мерседеса" Ян заклав великими смугастими сумками та картонними коробками — віз передачі заробітчан в Україну.

— Під час огляду водій нервував, постійно намагався відволікти увагу перевіряльників від багажу, — розповідає Тетяна Герасимчук із прес-служби Західного регіонального управління Державної прикордонної служби. — Пресований кубиками гашиш розміром 25 на 15 міліметрів та вагою 2,42 грами він запхав у пачку з туалетним милом. Певно, думав, що це переб"є запах. Але німецька вівчарка Дея винюхала сховок.

Окрім наркотиків, прикордонники знайшли в машині Яна 5,5 тис. євро. Півтори тисячі водій замотав у поліетилен і сховав між пакетиками чаю, іще 2800 увібгав у банку шоколадного крему, а 1200 — припасував до спортивних штанів.

Прикордонники вилучили авто як засіб перевезення контрабанди.

Зараз ви читаєте новину «Поляк сховав валюту в банці шоколадного крему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі