середа, 08 серпня 2007 07:10

Польське консульство у Львові розширюється

На вулиці Франка у Львові почали зводити нову будівлю Генерального консульства Республіки Польща. Зараз консульство орендує два приміщення на вулицях Івана Франка і Коцюбинського.

— Нам цілком вистачає і цих приміщень, — каже консул Зиґмунт Бадовський, 55 років. — Але ми хочемо змінити умови, на яких місцеві громадяни отримують візи.

Нову споруду зведуть навпроти теперішньої будівлі консульства поблизу Стрийського парку. Двоповерхове приміщення сполучать переходом із триповерховим.

— Під будинком не буде натовпів людей — усі зможуть розміститися в залі площею майже 170 квадратних метрів, — запевняє консул Бадовський. — Громадян обслуговуватимуть у 15 віконцях.

У триповерховій будівлі облаштують кабінет генерального консула, актовий зал, кімнати для гостей і невеликий кінотеатр для працівників установи. Завершити будівництво планують до весни 2009 року. Кошторисна вартість  проекту — 30 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Польське консульство у Львові розширюється». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі