субота, 22 березня 2008 07:14

Паркування подорожчало удвічі

Із 1 квітня іванофранківці за годину паркування автівок на стоянках міста платитимуть по 2 грн. Водії вантажівок та мікроавтобусів — по 4 грн, а туристичного автобуса — 8. Ця послуга подорожчала майже удвічі.

— Нові тарифи сприятимуть меншому напливу автомобілів на вулицях Івано-Франківська, — каже заступник начальника міського управління економічного розвитку Василь Ковальчук, 48 років. — А також допоможуть упорядкувати спеціально відведені майданчики для  паркування. Особливо це стосується центральної частини міста, де найбільше скупчення машин.

Ще міськвиконком вирішив запровадити місячний абонемент перебування авто на стоянці. Він буде дійсним на всіх спеціально облаштованих місцях і коштуватиме 90 грн з однієї машини.

Пільги на безплатне паркування протягом години матимуть ветерани війни, інваліди усіх груп, а також потерпілі від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС першої категорії.

Зараз ви читаєте новину «Паркування подорожчало удвічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі