неділя, 25 березня 2007 18:54

Панасенка ізолювали ще на два місяці

47-річний Володимир Панасенко, якого підозрюють у замовленні замаху на гендиректора львівського ринку "Шувар" Романа Федишина, ще два місяці перебуватиме в слідчому ізоляторі. Таке рішення Апеляційного суду Львівської області.

Підприємець Володимир Панасенко — один зі співзасновників ринку "Шувар".

— Його хочуть зробити цапом-відбувайлом у справі про замах на Романа Федишина, — стверджує адвокат підсудного Наталія Крісман, 34 роки. — Слідство зупинилося на цій версії, бо комусь вона може бути вигідною. Адже можна одним пострілом убити двох зайців: розкрити резонансну справу і позбавити дружину Панасенка восьми відсотків акцій "Шувару". Хоча мені відомо, що виконавець замаху Рудий спочатку називав одне прізвище, а за місяць двічі змінив свідчення.

Адвокат упевнена, що правоохоронці змушують Панасенка взяти на себе провину за замах. Натомість обіцяють покращити умови перебування в слідчому ізоляторі та побачення з рідними, які передали б необхідні медикаменти. У підсудного тяжка форма бронхіальної астми. До того ж, у Хмельницькій психіатричній лікарні, де він 36 днів проходив судово-медичну експертизу, перехворів на запалення легень.

— Федишинові влаштували очну ставку з моїм батьком, — розповідає 26-річна донька підприємця Тетяна Панасенко. — Федишин повівся дуже коректно. Раніше він заявляв, що виключає будь-яку причетність бізнесових партнерів до замаху на нього.

Зараз ви читаєте новину «Панасенка ізолювали ще на два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі