субота, 12 липня 2008 07:11

Олександра Іванюка вбило блискавкою

9 липня 17-річний Олександр Іванюк разом із рідними пішов на сінокіс у селі Мала Іловиця Шумського району Тернопільської області. Близько другої години дня небо захмарилося, й почався дощ. Зненацька в людей вдарила блискавка. Хлопця вбило на місці.

Олександр родом із міста Збараж на Тернопільщині. Приїхав на канікули до бабусі з дідусем.

— Їх же ж там п"ятеро було. Дідусь, дядько, молодший брат Саші та двоюрідна сестра стояли біля одної копиці, а Сашко біля другої. Від удару всіх порозкидало в різні боки. Але решта живі лишилися, а хлопця врятувати не вдалося, — розповідає сільський фельдшер Надія Левчук, 56 років. — У нього одного мобільний телефон із собою був. То, напевно, і притягнув блискавку. Я ж його з дитинства знаю. Такий добрий хлопець був.

Доки дядько Олександр робив племіннику штучне дихання, двоюрідна сестра побігла до медпункту.

— Я вже за дві хвилини була там. Від блискавки має лишитися слід входу й виходу. А то ж ні цяточки на тілі нема. Тільки спортивний костюм на грудях на дві долоні вирваний. Штучне дихання теж робила. "Швидка" зразу приїхала. Але нічим помогти вже не могли, — продовжує пані Надія. — Уся родина плакала від горя. За 36 років, відколи тут працюю, у нас такого випадку не було.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Іванюка вбило блискавкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі