четвер, 28 жовтня 2010 16:51

Офіційна заява-звернення до жителів міста Львова кандидата на посаду міського голови Львова Писарчука Петра Івановича

  Кандидат на посаду міськогоголови Львова Петро Іванович Писарчук
Кандидат на посаду міськогоголови Львова Петро Іванович Писарчук

Шановні виборці, шановна львівська громадо!

Зважаючи на вкрай незадовільний фінансово-господарський стан міста Львова, тотальну корупцію та хабарництво, небажання та некомпетентність влади в захисті прав і свобод його жителів, у разі вашої довіри до мене та обрання мене на посаду міського голови Львова, протягом перших двох років своєї каденції зобов'язуюся:


1. Провести повну інвентаризацію рухомого та нерухомого майна громади міста Львова, яке, починаючи з 1991 року, було продано або передано в довготермінову оренду з порушенням законодавства. Проаналізувати в кожному випадку хід виконання інвестиційних зобов'язань.

По закінченні проведення комплексного аудиту активів громади міста Львова, у разі виявлення порушень зобов'язати власників та орендарів сплатити в казну міста ринкову вартість майна або виконати взяті на себе зобов'язання, в крайніх випадках добитися повернення цих об'єктів у комунальну власність міста.


2. Створити при виконкомі дорадчо-аналітичний центр з залучення інвестицій для реалізації розроблених ним бізнес-проектів, розвитку інноваційних технологій, відродження приладобудівної, радіоелектронної галузей, підприємств легкої та машинобудівної промисловості. Для надання більшої оперативності та результативності цій роботі створити 2011 року технопарк "Львів". Щорічно створювати не менш як 5 тисяч високотехнологічних робочих місць. Надати дієву, у тому числі і фінансову підтримку малому та середньому бізнесу, створивши комунальний банк регіонального розвитку.

3. У місячний термін із моменту вступу на посаду розробити та затвердити програму з боротьби з корупцією у Львівській міській раді та підконтрольних органах, узяти під особистий контроль і відповідальність розгляд заяв, звернень і пропозицій громадян, підприємств, установ, організацій.


4. Протягом одного року з моменту вступу на посаду забезпечити збільшення вдвічі надходжень до міського бюджету та притоку інвестиційних коштів, за рахунок чого розпочати реалізацію нової транспортної стратегії, впровадження енергоощадних технологій, що є єдиним шляхом для зниження тарифів. Будувати кожного року по два-три дошкільних навчальних заклади, оновлювати щорічно матеріально-технічну базу не менш як 10 шкіл, привести протягом двох років до європейських стандартів лікарні — швидкої допомоги та дитячу клінічну. Розпочати реалізацію програми з ліквідації Грибовицького сміттєзвалища та впровадження сучасних технологій утилізації сміття і завершити її до 2013 року.

5. Через рік із моменту вступу на посаду міського голови Львова провести загальноміський референдум із метою оцінки громадою міста роботи мера та виконання даних зобов'язань.


6. У разі невиконання взятих на себе зобов'язань перед громадою міста Львова, органи виконавчої влади Львівської міської ради та міський голова подають у відставку в повному складі, а також я, Писарчук Петро Іванович, зобов'язуюся передати в комунальну власність на користь громади міста Львова свою частину торгово-виробничого комплексу "Південний".

Зараз ви читаєте новину «Офіційна заява-звернення до жителів міста Львова кандидата на посаду міського голови Львова Писарчука Петра Івановича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі