четвер, 16 жовтня 2008 20:07

Наталка Карпа шукає водія
10

"Газета по-українськи" визначила десятку найбажаніших наречених області. До списку увійшли посадовці, доньки впливових батьків, бізнес-леді, спортсменки та співачки. Не обмежували вік бажаних наречених. Цікавилися думкою чоловіків — від студентів до посадовців. Переможниці опитування наведені в алфавітному порядку за прізвищами.




Роксолана Дубневич, 17 років


Донька Ярослава Дубневича — одного з братів-мільйонерів, співвласників товариства "Колійні ремонтні технології", аграрних підприємств, Пустомитівського заводу "Шляхзалізобетон", частково "Будінвесту" та "Архібуду". Статки Богдана та Ярослава Дубневичів — майже $27 млн.

Роксолана — першокурсниця юридичного факультету  університету Франка. Є членом скаутської організації "Пласт". Зустрічаємося після пар. Дівчина поспішає на заняття зі спортивної аеробіки. Одягнута в сорочку з безрукавкою та широкі джинси.

— Не терплю каблуків, це наруга над жінкою. Вважаю, що їх придумали чоловіки. Цей браслет мені тато привіз з Америки, — показує. — Біжутерія.  Нічого дорого із прикрас не одягаю. Якщо загублю — прикро. Хіба що коли з батьками йду в театр.

13 жовтня Роксолана відсвяткувала 17-річчя.

— Коханий подарував мені підвіску та пісню — написав до неї слова. Виконав її під гітару. Батьки — гроші. Вони зайняті люди, не мають часу ходити зі мною за подарунком, — каже.

Студентка живе з батьками та 9-річним братом у будинку в селі Зубра Пустомитівського району. Щодня на навчання її возить власний водій.

— Їхати в маршрутці означає зіпсувати настрій на день, — усміхається.

Каже, не користується авторитетом впливового батька.

— Тато не мав часу на виховання, завжди у справах.




Наталка Карпа, 27 років


Співачка, телеведуча. Закінчила медуніверситет ім. Данила Галицького із червоним дипломом.

— У мене шок. Сьогодні принесли кошторис запису нового кліпу, — показує. Там підсумовано: 72 тисячі. — І це в доларах.

Зустрічаємося з Наталкою у її салоні краси на вул. Тарнавського.

— Моє перше кохання було романтичним, трагічним та визначальним, — згадує. — Почалося в 11-му класі. Ніколи не забуду перший поцілунок при великих вітражних вікнах, півмісячному сяйві. Був Новий рік. Та людина трагічно загинула. Аби забути особисті проблеми, поринула в музику.

Найбільше Карпа боїться самотності.

 — Мій коханий не є суперкрасивим, — усміхається. — Для мене не має значення — брюнет, блондин, рудий, лисий. Він має бути мужнім, не проявляти жіночих рис. Не люблю фальші, брехні, хамства та підлабузництва. Подобаються чоловіки з почуттям гумору. А-а, ще забула — ціную розум.

Карпа має власне житло у Львові та Києві. Нещодавно змінила "мазду" на "Тойоту Камрі".

— Хочу найняти водія, — каже. — Не тому, що це круто. За кермом втомлююся.

Носить одяг "Версаче", "Дольче Ґаббана", "Рокко Барокко".

— У мене багато-багато сумок, — жестикулює руками. — Двічі в житті вдалося класно скинути вагу. Раз за тиждень схудла на 7 кілограмів. Тоді закохалася й нічого не могла їсти. Другий раз — місяць постила перед Різдвом.

Карпа мріє про повноцінну сім"ю. Каже, уміє готувати:

— Морські салатики з кальмарчиками, копчену рибку, чебуреки. Вареники простіше в магазині купити.




Дана Кміть, 19 років


Донька голови Львівської облдержадміністрації Миколи Кмітя. Губернатор був гендиректором та співвласником холдингу IDSGroup, де продають "Моршинську" й "Миргородську" мінеральні води. За минулий рік задекларував 1 млн грн. Його дружина, донька та син 2007-го заробили майже 57 тис. грн. Сума коштів на рахунках у банках — понад 2 млн. грн. Кміті володіють земельною ділянкою, квартирою та особняком у Моршині. Їздять на "Акурі", "Хонді Акорд" та "фольксваґені".

Дана три роки не живе з батьками. Після навчання в американському коледжі у Швейцарії вступила на підготовчі курси до англійського університету. Вивчає східну економіку.

— Коли вчилася у Швейцарії, щодня телефонували до неї, — згадує мати Світлана Кміть. — Якщо не дзвонили, вона обурювалася. Мовляв, забули про свою дитину.

— Я пишаюся своєю донькою, — додає губернатор. — Часто буває, що діти забезпечених батьків поводяться негідно.

Подейкують, що Дана росла "татусевою донечкою". Микола Іванович був для неї ідеалом. Водив доньку до дитсадка та школи.

Понад рік дівчина зустрічається з однолітком із Моршина. Він навчається в іншій країні, спілкуються по телефону.

— Заміж ще не збирається. Хоче вчитися, — кажуть подруги.




Наталія Крісман, 35 років


Адвокат, поетеса, донька ортопеда-травматолога Юрія Крісмана з міста Рудки Самбірщини. Наталія брала участь в резонансних судових справах: проти екс-начальника Львівського СІЗО Василя Романишина, громада Самбора проти мера Тершовчина,  замаху на директора ринку "Шувар" Федишина.

— Я живу в чоловічому світі, — каже Крісман. — Ніколи й нічого не боюся. Не беру до уваги гонорар, який мені платять. На справі з Тершовчином не заробила жодної копійки. Для мене найважливіше — долі людей та справедливість.

Згадує про перше кохання.

— У своєму житті говорила "кохаю" лише одному чоловікові. Я не розмінююся. — Через трагічні обставини ми не можемо бути разом. Можливо, ще зустріну чоловіка, в якому знайду споріднену душу. Не кожен наважиться підійти до мене й позалицятися. Я воюю з чоловіками. За гострий язик мене ненавидять та бояться.

Батьки-лікарі хотіли, аби Наталя вийшла заміж.

— Мама з татом казали: "Доця, усі вже давно повиходили заміж. А ти коли?" — згадує. — Та я не керуюся стереотипами. Для мене важливо бути зреалізованою.

Поправляє довгу русу косу.

— Довша, ніж у Юлії Тимошенко. Волосся ніколи не фарбувала, — усміхається. — Вбрання купую стихійно. Біжу-біжу вулицею, одяг на мене з манекена дивиться. Інколи важко підібрати — маю дуже вузьку талію, нормальну попу.

Крісман у власній квартирі мешкає сама.

— Маю водійські права та змогу придбати машину, але не ризикую.

Каже, що чоловіка навчить готувати та мити посуд.

 —  Хотіла би побачити мужчину, який зможе мене приборкати.




Світлана Павлюк, 23 роки


Модель львівського агентства "ОксМоделс", дизайнер. 2006 року Світлана стала переможницею кастингу моделей "Фешн Модел Евордс 2006". Її параметри — 83-60-88.

Має  сестру-близнючку Оксану. Дівчата закінчили Національний Університет "Львівська Політехніка". Із батьками-інженерами та 26-річним братом живуть у чотирикімнатній квартирі. Їздять на спільній "Тойоті Кемрі".

— Ніколи не конфліктуємо з сестрою через хлопців, — додає Світлана. — Інколи одна замість другої на побачення ходимо. — Та це дуже рідко. Одразу чоловікам правду розповідаємо. Та це для них своєрідний тест: перевіряли на серйозність стосунків.

Відпочиває у нічних клубах "Занзібар", "Міленіум". На дискотеці Світлана познайомилася з хлопцем. Згодом розійшлися.

Ідеальний чоловік для Світлани має мати почуття гумору, розум та силу.

— Найгірша моя риса — лінь. Всюди запізнююся.

За буденним одягом їздить до Кракова, Одеси. Святковий — моделюють та шиють із сестрою.

— Раніше, ніж за п"ять років, заміж не вийду. Дітей — не менше трьох, — додає Світлана.

Світлана не обмежує себе в їжі. Вважає, що голодування — перший крок до хвороб. Часто готує — відбивну Фаб"є.

— Куряче філе відбити, посолити, поперчити. За смаком додати спеції, тоді обсмажити у клярі, — ділиться Світлана. — На готову відбивну покласти шматочки ананасів та полити збитою сметаною. Зверху потерти твердий сир. На 10 хв поставити в духовку. Це така смакота!



Наталія Пісна, 21 рік


Донька начальника обласної міліції генерал-лейтенанта Василя Пісного, п"ятикурсниця юридичного факультету університету ім. Франка.

— Майбутню професію обирала сама. Тата-маму не питала, — розповідає Василь Михайлович. — Після закінчення навчання хоче суддею працювати. Думає про роботу викладача в університеті. Усе — в її руках. Вчиться на відмінно. 840 гривень стипендії отримує. Я здивувався: дехто одержує таку заробітну плату.

У Наталі батьки розлучені. Вона живе з матір"ю в квартирі на вул. Брюховицькій у мікрорайоні Рясне-2. Мати є власницею ресторану "Колиба" у селищі Брюховичі поблизу Львова.

— Я за неї спокійний: раду дасть собі в житті, — каже батько. — Якщо чогось захотіла — обов"язково доб"ється. У школі завжди першою була. Бойова: вся — в тата, — сміється.

Цьогоріч Наталія відпочивала в Одесі, в Трускавці та на Кіпрі.

— По нічних клубах не ходить, — серйознішає Пісний. — Не палить, не п"є. Із претендентом на її руку та серце не знайомила. Каже, спочатку треба на ноги стати, а тоді про сім"ю думати.

У гардеробі Пісної — речі від львівського модельєра Оксани Караванської. Їздить студентка на "Тойоті РАВ-4". Подейкують, на повноліття батько подарував їй готель "Наталі-18" у центрі Львова.

— Машину позичає в мами, — говорить генерал-лейтенант. — Ніякого готелю не має. Лише власну двокімнатну квартиру. Вийде заміж — переїде туди жити.



Мирослава Святківська, 24 роки


Власниця бістро "Тарко" на п"ятому поверсі торговельного центру "Магнус", переможниця конкурсу "Молодий підприємець року 2007".

— Це наш сімейний бізнес. Заклад швидкого харчування за недовгий час окуповується,— розповідає. — Починав справу мій брат. Я тоді була студенткою. У першу зміну вчилася, а після обіду бігла на роботу.

Мирослава закінчила факультет міжнародних відносин  університету Франка. Із колишнім чоловіком прожила два роки. Виховує 2-річну доньку Евеліну.

— Перше серйозне кохання пережила в школі, — зізнається. — Три роки отримувала в подарунок квіти та осінні листочки. Досі залишилося почуття симпатії.

Нині Мирослава не має коханого.

— Ідеал мужчини, — задумується. — Йому має бути не менше 30.  Вихований, щедрий, із повагою до жінки. Повинен робити несподіванки. Уявляю, чоловік запросив у кіно. Під"їжджає на солідній машині, виходить у діловому костюмі. В одній руці — оберемок надувних кульок, а в другій — колечко з діамантом. Це ж прикольно, — сміється. — Для мене матеріальні цінності не більше, ніж засоби для комфортного життя.

Зараз Мирослава у відпустці. Дотримується дієти за методом лікаря Панькевича. Нічого не вживає, крім води з медом чи лимоном.

— За 2,5 тижня втратила 8 кілограмів. На роботі мене не впізнають, — ділиться.



Оксана Сеник, 22 роки


Донька голови Львівської обласної ради 51-річного Мирослава Сеника. Цьогоріч Оксана закінчила філософський факультет Львівського  університету Франка. Із середини вересня працює старшим психологом у Головному управлінні Міністерства з надзвичайних ситуацій у Львівській області. Живе з батьками у трикімнатній квартирі на вул. Тарнавського.

— До власної машини ще не доробилася, — сміється. — На роботу їжджу трамваєм, тролейбусом. Інколи батько машиною підкине.

Нині в Оксаниному житті немає чоловіка. Вона не може пригадати перше кохання.

— У школі час од часу траплялися захоплення, — розповідає. — Пам"ятаю, коли дівчата бігали за двома на два роки старшими хлопцями. І я не виняток. Виходила на коридор і дивилася, чи вони не йдуть.

— Чоловік має бути відкритим, чесним, ніжним, — перелічує. — Зовнішність не грає ролі. Хіба важливо, якого кольору в нього волосся, який він на зріст? Людина або подобається, або ні.

Оксана одягнута в кольорову смугасту блузку та джинси.

— Одяг має бути комфортним та гарним, — крутиться біля дзеркала. — Не обов"язково супербрендовим та супермодним.

Каже, увечері після роботи із братом йдуть до басейну. Намагається ходити туди двічі на тиждень.

— Я — за здоровий спосіб життя, — стверджує. — Ніколи не сиділа на дієтах.



Зоряна Скірко, 25 років


Співачка. Закінчила економічний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка із червоним дипломом.

— Я романтик і вважаю, що кохання має бути раз на все життя, але симпатія та флірт у моєму житті присутні постійно, — розповідає. — В 11-му класі мені подобався хлопець, але через сором"язливість наважився підійти до мене лише на випускному. Вечір був гарний, але тоді ж усе й закінчилося, почалось навчання в університеті, музика, група.

Дівчина вільно розмовляє французькою.

— У серпні були в Тунісі, то мала змогу повправлятись у мові, — додає. — Араби з компліментами не давали проходу. До мене часто підходять на вулиці. Я — екстраверт, зі мною легко спілкуватися.

Зоряна живе з батьками у трикімнатній квартирі у Львові. Власного авто не має.

— Я їжджу, чим доведеться, — говорить.— В таксі і маршрутках.

Каже, не женеться за брендовим одягом:

— Тішуся своєю останньою покупкою, знайшла леопардові кросівки в "Інтертопі". Заплатила 450 чи 500 гривень. Сподобалося купувати одяг у Кракові. У величезному торговому центрі "Галерея Казимира" цілий поверх із молодіжним одягом.

Зоряна додає, що не планує заміжжя:

— Не люблю планувати, не задумуюсь, чи це станеться цього року, чи наступного. Мені у чоловікові не важливо, чорнявий він чи блондин, головне, щоб доглядав за собою. Був розумним, довіряв мені та поважав.




Яна Шемякіна, 22 роки


Краща спортсменка Львівщини-2005, чемпіонка Європи з фехтування на шпагах, студентка магістратури Львівського університету фізичної культури.

Тренер називає її "міс один укол". Коли у змаганнях залишається один укол, Яна зосереджується і завдає його.

Мешкає у двокімнатній квартирі з батьками та 30-річним братом Володимиром.

— Собачку придбала чотири роки тому, — розповідає. — Я часто їду з дому. Він відчуває, коли маю повернутися,  — метушиться.

П"ять років Шемякіна не зустрічається з хлопцями. Останній не розумів її захоплення спортом. Хотів, аби більше часу йому приділяла.

— До мене ще, мабуть, не приходило перше кохання, — каже. — Ідеальний чоловік має бути з почуттям гумору, уміти заробляти гроші та любити свою маму. Останнє — обов"язково. Тоді він буде гарно ставитися до мене та дітей.

Яна їздить на "Фольксваґені Ґольфі". Рідко відпочиває на дискотеках.

— Нещодавно "Війну й мир" дочитала. Класику люблю, — усміхається. — Багато мрію. Хотіла перемогти на Олімпійських іграх. Половинка мрії збулася — взяла участь у змаганнях, половинка — ні: не здобула перемоги.

У майбутньому хоче працювати в міліції. Три роки тому після перемоги на чемпіонаті Європи Яну взяли на роботу до Служби безпеки України і присвоїли звання старшого прапорщика.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Карпа шукає водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі