вівторок, 25 березня 2008 07:13

Над підземними стоянками спорудять магазини

У Львові до Євро-2012 зведуть 16 паркінгів — чотири надземні та 12 підземних. Львівська міська рада вже готує до продажу ділянки для їх будівництва.

Підземні паркінги спорудять на площі Князя Осьмомисла, вулицях Гоголя, Тихій, Замковій, Городоцькій — привокзальний комплекс.

— Найперше хочемо вирішити проблему з паркуванням у центрі міста, — каже заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук. — На вулиці Стефаника-Коперника, площах Святого Теодора, Петрушевича вже ведеться робота з підготовки технічної документації. За місяць матимемо всі необхідні погодження.

Проекти підземних паркінгів дорого обійдуться міській казні. За попередніми підрахунками, на будівництво 350 кв. м треба затратити 15–20 млн грн. Аби оптимально вкласти кошти в ці ділянки, мерія планує розмістити над такими стоянками об"єкти торгівлі.

Для спорудження надземних паркінгів управління природних ресурсів готує чотири ділянки на вул. Рухівській, Величковського, Сотника Панаса та Майданній — проектована вулиця.

Зараз ви читаєте новину «Над підземними стоянками спорудять магазини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі