четвер, 20 листопада 2008 19:48

На вулицях Львова танцюють брейк-данс і хіп-хоп

На вулицях Львова танцюють брейк-данс і хіп-хоп

У Львові від 17 листопада розпочали низку промоакцій "Львів — місто вуличного танцю". Це організовані виступи танцюристів брейк-дансу, хіп-хопу, крампу просто неба. Участь у них можуть узяти й представники шкіл брейк-дансу та хіп-хопу, й аматори.

— Кажуть, що у Львові не вміють танцювати брейку, хіп-хопу. Мовляв, наша молодь на вулицях лише п"є пиво й палить. Ми хочемо довести протилежне, — каже керівник проекту "Львів — місто вуличного танцю" Ольга Ксенич, 20 років. — Львів знають як місто кав"ярень, місто проведення тижня моди. Ми хочемо, щоб його знали і як місто вуличного танцю. Львів починає танцювати.

Цим заходом організатори пропагують також здоровий спосіб життя.

— Для виконання брейку потрібна сильна фізична підготовка й акробатичні рухи. Тому люди, які танцюють, не можуть пити й палити, — продовжує Ольга.

Організаторами промоакцій є Спілка ініціативної молоді, громадська організація Фундація регіональних ініціатив.

28 лютого у рамках проекту у Львові відбудеться міжнародний чемпіонат з вуличних видів танцю під назвою "Опен-стріт-денс". Майстер-клас демонструватиме відомий танцівник Олександр Бобик.

Зараз ви читаєте новину «На вулицях Львова танцюють брейк-данс і хіп-хоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі