четвер, 26 лютого 2009 18:03

На ринках поменшало торговців

На речових й оптових ринках Луцька підприємці масово припиняють торгівлю. Серед майже 12 тис. торговців кожен п"ятий зачинив контейнери та ятки й виставив їх на продаж.

Підприємець 47-річний Петро Вовженюк не працює з минулої неділі. Він понад 10 років торгував білизною та постіллю на Завокзальному ринку. Півроку тому відкрив новий "бутик" із косметикою. Виставив на продаж свій торговий контейнер за $5 тис.

— Не торгую, бо немає попиту, — каже.

— Поки що хочу розпродати залишки товару й тимчасово закрити контейнер. Якщо й надалі не буде покупців, то залишу торгівлю і наймуся на роботу, — каже власник кавового ларька Олег Ковальчук, 32 роки.

Через дефіцит покупців більшість підприємців скоротили свій робочий день. Відтепер торгують із десятої ранку до 15.00. Адміністрації ринків не коментують ситуацію. Відомо, що директори базарів закликають торговців не залишати місця. Імовірно, вони переглянуть тарифи оренди й запровадять низку пільг для луцьких підприємців.

Зараз ви читаєте новину «На ринках поменшало торговців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі