вівторок, 03 січня 2006 18:14

На Новий рік у Карпатах місць немає

На свята всі місця в закарпатських санаторіях, базах, пансіонатах, готелях та приватних оселях викуплені.

Попри високі ціни на відпочинок, потік туристів у зимові Карпати не зменшується. Найдешевше "ліжко-місце" на базі відпочинку коштує 100 грн від особи. Щоб із 29 грудня по 3 січня зняти пристойний двомісний номер, потрібно викласти 250–260 грн на добу, чотиримісний — 290–310 грн.

— Туристи люблять гори, і ціна їх не зупиняє, — каже начальник управління туризму та курортів Закарпатської ОДА Олександр Марченко, 52 роки. — До того ж із кожним роком удосконалюються програми відпочинку, власники намагаються створити для гостей якнайкращі умови.

У престижних і найдорожчих туркомплексах Закарпаття "Камелот", "Воєводино", "Синяк" новорічна програма коштує 1290 грн від особи. Щоб провести новорічну ніч в одномісному номері (плюс — програма відпочинку), слід заплатити 1500 грн від особи.

Із 3 січня ціни в санаторіях та базах відпочинку мають трохи впасти. А з 10 січня порівняно з новорічним періодом суттєво знизитися.

Зараз ви читаєте новину «На Новий рік у Карпатах місць немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі