четвер, 10 лютого 2011 17:14

На конференцію приїхали 300 програмістів

Понад 300 програмістів зібралися 5 лютого на конференцію "Еджайл Бейс Кемп" у Львові. Еджайл — це методологія розробки програмного забезпечення. Її основними перевагами є гнучкість та постійний зв'язок команди із замовником. Це дозволяє йому бути в курсі роботи над продуктом.

— Еджайл-методологія є відносно новою в Україні, — каже тестувальник Володимир Новоставський, 27 років. — Часто, впроваджуючи її, самі ініціатори не знають, що воно таке і з чим їсти. Вважають, що це панацея від усіх проблем. Або під еджайл прикривають хаос на проекті.  Така конференція допомагає розкласти все по поличках.

Поділитися своїм досвідом приїхали практики цієї методології із Польщі, Білорусі, Росії та України.

Організували конференцію у Львові "Скрам гайдс" та найбільша українська IT-компанія "СофтСерв". У перервах учасники розважилися у фан-зоні "СофтСерв" — випробовували себе в ролі футболістів, боксерів, танцівників разом із новою сенсорною ігровою системою — "Майкрософт Кінект 360".

Зараз ви читаєте новину «На конференцію приїхали 300 програмістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі