вівторок, 20 травня 2008 07:09

Міністр охорони здоров"я незадоволений лікарнями на Тернопільщині

Міністр охорони здоров"я 52-річний Василь Князевич відвідав три лікарні, дитячий притулок та медуніверситет у Тернопільській області. Побачене йому не сподобалося.

— Із мером міста ми заїжджали до пологового будиноку другої міської лікарні. Зайшли в палату, а там 12 вагітних лежать і чекають черги. Ну де ж таке може бути? — каже чиновник. — Ми з президентом домовилися зупиняти будівництво несучасних клінік. Сьогодні не потрібно крупних чвораків до неба. Має бути компактно і технологічно. Я встиг побачити реанімацію й поліклініку Кременецької райлікарні. Запущено. Не забезпечуємо медикаментами в повному обсязі. Найкраще враження справив університет — у халатах гарно всі сиділи в аудиторії. Молоді і красиві.

Міністр  прокоментував ситуацію з вакциною проти кору і краснухи. Він довіряє якості ліків, бо за нею стоїть реноме Всесвітньої організації охорони здоров"я. Збирається зробити щеплення і своїм дітям.

— Мені доводять, що той випадок у Краматорську — збіг. Не було жодного такого в Європі по вакцинації. На той день ми провели 50 тисяч щеплень — і ніде нічого. Розберемося, чи то така реакція організму, патологія, чи лікарі винні, що не допомогли вчасно, — продовжує Василь Князевич. — У черзі до Ощадбанку люди гинуть — і ми то спокійно сприймаємо.

Зараз ви читаєте новину «Міністр охорони здоров"я незадоволений лікарнями на Тернопільщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі