пʼятниця, 27 червня 2008 07:08

Міліція не може затримати шахрайку

Понад чотири місяці закарпатська міліція не може затримати 47-річну шахрайку Оксану Петровцій із міста Іршава.

22 лютого цього року Апеляційний суд Закарпатської області позбавив її волі на шість років. Жінку звинуватили в шахрайстві. 2003-го вона виманила по $3,6 тис. у трьох закарпатських заробітчан і відправила їх із фальшивими паспортами за кордон.

— Начальник обласної міліції Віктор Чепак у прямому ефірі по телебаченню пообіцяв, що Петровцій зловлять, — бідкається один із постраждалих 43-річний Олександр Дякулич. Чоловік переконує, що зловмисницю навмисне не хочуть ув"язнювати.

— Міліція приходить о п"ятій ранку, а перед тим за 20 хвилин вона тікає з хати. Значить, її попереджають самі ж міліціонери, — припускає Дякулич. — У райвідділі відмовляються приймати від мене заяви. Кажуть, їм набридло шукати Петровцій, хоча вона перебуває в місті.

— Ми не знаємо, де знаходиться Оксана Петровцій, — запевняє начальник Іршавського райвідділу міліції Іван Гольча. — Якби знали — затримали б. Відносно того, що працівники міліції можуть попереджати її, — такого я не чув.

Чоловік Оксани Петровцій Михайло — колишній міліціонер.

Зараз ви читаєте новину «Міліція не може затримати шахрайку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі