вівторок, 26 лютого 2008 07:05

Міліціонери витягнули братів зі ставка

Житель волинського селища Рожище 9-річний Сергій Мельничук після школи вирушив на ставок у парку. Разом із двоюрідним братом Валерієм Беркалюком, 8 років, хотіли випробувати на міцність лід.

До середини водойми Валерій дістався поваленим стовбуром дерева. За 5 м від берега послизнувся, впав і провалився по шию під лід. Сергій побіг рятувати брата, але не міг дотягнутися до нього рукою. А потім і сам упав у воду.

Діти, які бавилися поруч, покликали на допомогу дорослих із відділення Ощадбанку. Рятувати хлопців побігли 24-річні помічник дільничного інспектора міліції Михайло Сокол і працівник ізолятора тимчасового утримання Олег Помогаєв.

— Михайло Сокол ще дорогою скинув бушлат і кітель, ліг на лід і по-пластунськи підповз до місця, де знаходилися діти, — розповідає інспектор прес-служби УМВС у Волинській області Олена Митура. — Проте хлопці не могли схопитися за його руку. Тоді Олег Помогаєв подав колезі кілька гілляк. Один із хлопців схопився за кінець палиці. Так само рятували другого.

На березі дітей перевдягли в сухе.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери витягнули братів зі ставка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі