четвер, 05 квітня 2007 19:01

"Медовуха" м"якша від меду

Виробники "Медовухи" одержали ексклюзивний патент на технологію пом"якшення горілки натуральним медом.

Про те, що мед корисний, знають усі. А от про те, що він є неперевершеним пом"якшувачем алкоголю, здогадуються лише одиниці. Унікальні якості меду знайшли своє місце в технології виробництва горілок і настоянок ТМ "Медовуха". Кращі професіонали алкогольної галузі вдало адаптували медовий феномен у виробництві, домігшись неперевершеної м"якості алкоголю. Саме тому про горілки та настоянки "Медовуха" у народі кажуть,  що вони м"якші від меду.

За словами бренд-менеджера ТМ "Медовуха" Євгена Разуваєва, протягом року фахівці низки науково-дослідних інститутів вивчали технологію виробництва горілок і настоянок ТМ "Медовуха". Експерти ретельно досліджували виробничі процеси й тестували мед, що використовується при виготовленні продукції ТМ "Медовуха". Результатом досліджень став патент N16895, що підтверджує унікальність технології виробництва продукції ТМ "Медовуха". Патент видав Державний департамент інтелектуальної власності Міністерства науки й освіти України.

Тепер можна з повним правом стверджувати, що продукція ТМ "Медовуха" унікальна й не має аналогів. Радує, що саме українські професіонали алкогольної галузі стали авторами ексклюзивної технології, що дає змогу робити горілки та настоянки м"якішими від меду.

Зараз ви читаєте новину «"Медовуха" м"якша від меду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі