четвер, 04 вересня 2008 07:12

Марію Білан чоловік убив через ревнощі

У четвер 28 серпня до квартири Марії Білан на бульв. Данила Галицького в Тернополі приїхали її родичі. Коли відчинили двері, на підлозі в калюжі крові побачили мертву жінку. Одразу викликали працівників міліції.

У злочині запідозрили чоловіка покійної — 67-річного Рудольфа Сурівку. Сусіди казали, що подружжя часто сварилося, Сурівка ревнував дружину.

— Важкі удари вбивця наносив металевою трубою. Експерти нарахували на голові потерпілої дев"ять ран, — кажуть у Тернопільському міськвідділі міліції. — У жінки було проламане склепіння черепа, її мозок витік.

Рудольфа шукали в селі Ладичин Теребовлянського району, де від батьків у нього залишився будинок. Коли оперативники зайшли в дім, чоловік нерухомо лежав на ліжку. Лезом бритви він перерізав собі вени.

Марія з Рудольфом прожила більше року. Це був її третій шлюб, двоє попередніх чоловіків померли. Дітей Марія Білан не мала. Сусіди кажуть, була доброю господинею.

Сурівка теж удівець. Із першою дружиною мали двох синів.

— Він був роботящим, нескандальним, усе життя працював на будівництві, — розповідають у Ладичинській сільській раді. — Після смерті першої дружини дуже сумував. Із Марією познайомився по об"яві в газеті. Приїжджали в село вдвох, хазяйнували. Рудольф мав тут ще невеличку дачу.

За тиждень до трагедії Марія вигнала Рудольфа з дому. Родичам пояснила, що боїться його.

Зараз ви читаєте новину «Марію Білан чоловік убив через ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі