вівторок, 28 лютого 2006 20:10

Майора засудили за хабарництво

За хабарництво засудили колишнього начальника відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю Івано-Франківського міського УМВС Валерія Гупалюка, 44 роки.

Минулого року співробітники управління СБУ в Івано-Франківській області затримали  майора міліції в момент отримання хабара в розмірі кількох сотень доларів США від директора однієї з місцевих фірм. Справа дійшла до суду, який виніс вирок: позбавити волі майора на п"ять років із забороною обіймати керівні посади в правоохоронних органах та з конфіскацією майна.

Як повідомив представник МВС в Івано-Франківській області Ігор Сав"юк, 48 років, виконання вироку відтермінували.

— Гупалюка звільнили від призначеного судом покарання на випробувальний термін один рік, — каже Ігор Сав"юк. — Упродовж року йому належить не вчинити нового злочину і виконувати покладені на нього обов"язки: не покидати Україну без дозволу виконавчо-кримінальної системи, повідомляти її органи про зміну місця проживання або роботи, періодично з"являтися для реєстрації у міський департамент виконання покарань.

30 грудня 2005 року Гупалюка звільнили з органів внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «Майора засудили за хабарництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі