пʼятниця, 18 січня 2008 07:09

Львівським управлінням СБУ керуватиме брат Марії Матіос

16 січня президент Віктор Ющенко підписав указ про призначення 37-річного Анатолія Матіоса на посаду начальника управління Служби безпеки України. Торік його попередника Сергія Ратієва наприкінці грудня перевели до Луганської області.

— Це в нас фамільна боротьба за справедливість, — розповідає сестра Анатолія Матіоса Марія, 48 років, письменниця. — Я все кажу правду — і брат такий надзвичайний!

Анатолій Матіос народився у селі Розтоки Путильського району Буковини. Навчався в Чернівецькому університеті разом із Арсенієм Яценюком, був старостою групи. Кандидат юридичних наук, полковник юстиції. У Києві працював начальником відділу прокуратури. У квітні виніс постанову про порушення кримінальної справи проти міністра юстиції України Олександра Лавриновича за невиконання указу Президента про розпуск парламенту. Одружений, виховує сина Романа і доньку Софію.

Зараз ви читаєте новину «Львівським управлінням СБУ керуватиме брат Марії Матіос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі