субота, 29 березня 2008 07:05

Львівське пиво продаватимуть у Москві

"Перша приватна броварня" Львова налагоджує експорт фірмового пива та квасу в Російську Федерацію.

— У Москву що не завези — все продаси, — каже 35-річний Максим Васильєв, директор з маркетингу "Першої приватної броварні". — Хоча там дехто до всього українського ставиться як до львівського "бандерівського" ресторану "Криївка", але замовлень не бракує. До всього, в російській столиці чимало наших співвітчизників.

Технологи броварні нині працюють над тим, щоб збільшити термін зберігання квасу з 60 до 90 днів без втрати смаку. Напої вже пройшли сертифікацію. Експортну партію планують на другий-третій квартал. Відпускна ціна продукції для Росії не відрізнятиметься від внутрішньої.

"Перша приватна броварня" також планує вийти на ринок Молдови, Польщі та Румунії. В Україні розширюватиме своє виробництво в Києві, Харкові та Дніпропетровську. У торговій мережі продаватимуть пивні сорти "Світле", "Преміум", "Міцне", "Чорне", "Платинум-Світле", "Платинум-Чорне", "Авторське", "Старе Місто", "Безалкогольне" та два сорти квасу "Львівський". Щомісяця броварі варять по 3 млн л пива та квасу.

Зараз ви читаєте новину «Львівське пиво продаватимуть у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі