субота, 03 листопада 2007 07:05

Клеця порубав сокирою крадій лісу

Неподалік села Лісове Маневицького району Волинської області невідомий напав із сокирою на лісника Олександра Клеця, 48 років. Охоронець намагався затримати крадія сосон.

По обіді працівник Чарторийського лісництва Олександр Клець обходив лісову ділянку. Здалеку помітив між деревами чоловіка з сокирою. Той рубав сосни. Коли лісник покликав злодія, він почав утікати. Олександр наздогнав чоловіка і впізнав  односельця. Наказав іти до контори лісництва. У відповідь затриманий замахнувся сокирою. Хотів поцілити в голову. Лісник закрився рукою. Лезо порубало пальці на руці. Нападник утік, а Олександр пішов до міліції.

— Підозрюваний свідчить, ніби лісник напав першим. Затриманий уже був умовно засуджений до двох років за порушення лісового законодавства, — розповідає прес-секретар обласного управління лісогосподарства Валерій Мельник.

У райвідділі міліції вирішують, чи порушувати кримінальну справу проти нападника.

Два тижні тому в сусідньому Градівському лісництві браконьєр побив прикладом рушниці 43-річного лісника Володимира Поторася. Чоловіка доправили до лікарні зі струсом мозку та синцями на обличчі.

Зараз ви читаєте новину «Клеця порубав сокирою крадій лісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі