середа, 05 грудня 2007 07:02

Караневич першим виклав в Iнтернеті марки України

Автор: фото: Олег Снітовський
  Філателіст Олександр Караневич у Бережанах Тернопільської області показує свою колекцію марок
Філателіст Олександр Караневич у Бережанах Тернопільської області показує свою колекцію марок

На міжнародній віртуальній філателістичній виставці в Інтернеті з"явився прапор України. Його встановив філателіст із Бережан Тернопільської області Олександр Караневич.

За підтримки Міністерства культури Чехії в Інтернеті було створено двомовний сайт для виставки філателістів. На першій сторінці зображено прапори держав, звідки надіслано матеріали. Зазирнувши за кожний із прапорів, можна ознайомитися зі стендами колекцій.

Видавництво "Марка України" розповіло про новинку в Інтернеті. Пообіцяло свій приз тому з вітчизняних збирачів марок, хто надішле і розмістить на сайті свою віртуальну виставку і таким чином "підніме" державний прапор України у своєрідному Інтернет-салоні. Це зробив 40-річний філателіст із Бережан Олександр Караневич.

Олександр Караневич, голова Бережанського міського клубу "Колекціонер", каже, що збиранням марок займається з семи років. Народився в Калінінграді. Потім — військове училище, армія. За цей час у його колекції зібралося близько 20 тис. зразків.

— На сайті в Інтернеті я розмістив добірку марок "50 років космічної ери", — каже Олександр, набираючи на комп"ютері адресу віртуальної виставки: www.exponet.info. І на екрані з"являється прапор України

Зараз ви читаєте новину «Караневич першим виклав в Iнтернеті марки України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі