четвер, 21 лютого 2008 07:13

Інспектор ДАІ загинув у автокатастрофі на Львівщині

38-річного інспектора дорожньо-патрульної служби Ростислава Цимбалу поховали 20 лютого в місті Бібрка Перемишлянського району Львівської області.

У середу зранку прапорщик поспішав власним автомобілем ВАЗ-21099 з Бібрки до Львова на роботу.

— Ми якраз мали заступати на зміну, — розповідає інспектор ДПС. — Близько сьомої години зателефонували наші.

Колеги повідомили, що з Ростиславом сталася біда.

На об"їзній дорозі Львова, неподалік села Сокільники Пустомитівського району, на автомобіль Цимбали налетів "Мерседес-Бенц Віто". Водій мікроавтобуса Роман Дячишин, 44 роки, за кермом розмовляв по мобільному телефону. Утратив пильність і виїхав на зустрічну смугу.

Інспектор ДАІ загинув одразу на місці пригоди. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою спеціального обладнання витягли тіло з автівки.

Дячишина доправили до Львівської лікарні швидкої допомоги. Нині він перебуває в нейрохірургічну відділенні, у нього струс головного мозку.

Ростислав Цимбала з матір"ю жив у місті Бібрка. 9 березня готувався відсвяткувати день народження. А після Великодніх свят зі своєю нареченою планували одружитися.

Зараз ви читаєте новину «Інспектор ДАІ загинув у автокатастрофі на Львівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі