середа, 20 червня 2007 07:12

Ігор Саган помер за місяць до весілля

Після першого тайму футбольного матчу між сільськими командами Ортиничів і Станилі Дрогобицького району Львівської області воротареві Ортиничів 22-річному Ігорю Сагану стало зле. Коли гравці сходили з поля, Ігор зомлів. Доки їхала "швидка", місцеві медсестри надавали парубкові першу допомогу.

— "Швидка" приїхала через 50 хвилин, — розповідає півзахисник Степан Бірн, 23 роки. — Машина, скоріш за все, їхала через Дрогобич, а не через села, хоча так було би набагато швидше. Медики приїхали нетверезі, а рятувати вже не було кого.

Ігор жив у Дрогобичі, навчався на фізкультурному факультеті місцевої філії Львівського університету Франка. У команду його привели друзі. На воротах Саган простояв три роки.

— Це був дуже ввічливий і приємний молодик, фанатик своєї справи, жодного матчу не пропускав, — каже очевидець трагедії Юрій Рефун, 22 роки. — Цього дня урятував команду від двох голів.

На розтині констатували причину смерті — інфаркт. Поховали Сагана в Дрогобичі. 14 липня він мав одружитися.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Саган помер за місяць до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі