неділя, 25 березня 2007 18:52

Ігор Максимук набрехав міліції

Дві доби оперативники Любомльського райвідділу міліції Волинської області просиділи у засідці на вигаданих рекетирів. Після невдалого жарту заявник — 24-річний Ігор Максимук із села Рівне — поліз у зашморг у квартирі свого знайомого.

Ігор підробляв на українсько-польській митниці "Ягодин". Удосвіта за гривню-другу будив водіїв вантажівок у черзі до кордону, протирав лобове скло автомобілів, бігав за цигарками. Минулими вихідними з"явився до фур напідпитку і посварився із шоферами. Вирішив помститися — подав до райвідділу міліції заяву, що на нього полюють озброєні рекетири на "БМВ". Мовляв, охоронці фур призначили зустріч на восьму ранку і наказали принести $1000.

— Підняли на ноги працівників міліції та служби безпеки, дві доби сиділи у засідці. Але ніхто не приїхав, бо заявник вигадав бандитів, — каже начальник Любомльського райвідділу міліції Микола Дубій, 42 роки.

Максимук виказав оперативникам номерні знаки легковика, якого часто бачив біля митниці. Міліціонери затримали ні в чому не винного водія, перевірили й одразу відпустили. Ігор злякався, пішов до знайомого Миколи, напився і вночі вирішив вішатися. Товариш устиг витягти його із зашморгу та вигнав із хати. Парубок дістався до села, заліз на горище і всадив собі ніж у стегно. Наступного ранку скривавлений пішов до дільничного, мовляв, його покалічили ті самі рекетири! У міліції не повірили.

— Люди в селі дивуються Ігореві, бо родина Максимуків дуже порядна, роботяща, батьки виховують п"ятеро дітей, — каже секретар місцевої сільради Володимир Крижук.

Справу передали до прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Максимук набрехав міліції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі